0

Internationell miljö mitt bland åkrar och ängar.

På Plant2Plast arbetar vi alla utifrån ett specifikt mål: en hållbar framtid. Vi tror att detta endast kan uppnås med en organisationskultur där du som medarbetare har inflytande på att forma företagets hållbara utveckling. I ett världsomspännande företag får du arbetsredskapen och karriärverktygen från första dagen du går in genom dörren, dessa kommer att visa dig vägen inom ett stort internationellt nätverk i en mycket dynamisk och innovativ bransch.

Vi har ett öga för talang, därför ser vi också ett stort värde i kreativitet och kvalitet bland alla våra avdelningar. Hos oss får du alla viktiga verktyg för att utveckla din kompetens i en produktiv men informell arbetsmiljö, där trivsel, kamratskap och resultat går hand i hand.

I en dynamisk vardag ser vi ett värde i vår starka sammanhållning över avdelningarna, så att vi kan lyfta arbetsuppgifterna till vår extraordinära nivå, där ingen dag eller arbetsuppgift är den andra lik. Vi har många kontaktytor, det gör att du som medarbetare får många olika arbetsuppgifter som bidrar till att säkerställa din personliga utveckling.

Vi är säkra på att vårt förhållningssätt är det rätta, då vi tror att ditt välmående och utveckling på arbetsplatsen är lika viktigt som arbetet. Detta återspeglas också i våra många nöjda kunder som vi är i ständig dialog med.

Vi skapar en bättre framtid för dig. För naturen. Till alla.